Vergaderen

Vergaderen op de boerderij?

Het kan ook bij ons!

Uitgekeken op de standaard vergaderzalen? En nu eens op zoek naar een inspirerende en verrassende vergaderlocatie? Dan bent u van harte welkom op onze boerderij met uitzicht op de koeien en de weilanden.

Onze ruimte is geschikt voor ongeveer 70 personen en in overleg is er veel mogelijk, zoals koffie en thee met krentenwegge bij ontvangst en een uitgebreide lunch met lekkere broodjes. Tussendoor even wat frisse boeren buitenlucht opsnuiven en iedereen kan er weer tegenaan.

Er is op de locatie een beamer met scherm aanwezig deze kan uiteraard ook gebruikt worden. 

Op ons terrein is er ruime parkeergelegenheid en parkeren is uiteraard gratis. 

Tip: Combineer uw vergadering of training met een rondleiding over onze boerderij of een potje Boerengolf.

Foto's vergaderen

Vergaderen in Drenthe

Tijdens een brainstormsessie in Drenthe kunnen teams zich volledig concentreren op het genereren van nieuwe ideeën en het vinden van creatieve oplossingen. Onze vergaderlocatie is ideaal voor informele sparringsessies tussen collega’s of zakelijke partners. De ontspannen sfeer zorgt ervoor dat gesprekken soepel verlopen en er ruimte is voor open communicatie en het delen van ideeën.

Of het nu gaat om een brainstormsessie, heisessie of gewoon even sparren… onze vergaderruimte in Drenthe is hier ideaal voor. Wil je graag je vergadering uitbreiden met een lunch of diner? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Of wil je een kijkje nemen op de boerderij? We laten je graag zien hoe wij hier de biologische boerderij runnen.