MicrosoftTeams-image (7)

Teambuilding

Teambuilding op de boerderij

Boerderij ‘Het Landschap’ in Drenthe is ook uitermate geschikt voor het bouwen aan teamspirit! Voor de organisatie van een originele en leuke teambuilding op de boerderij bieden wij diverse oplossingen. Ontdek hier alles over onze verschillende teambuildingsactiviteiten.

Kruiwagenrace

Zo snel mogelijk een parcours afleggen. De ene persoon zit in de kruiwagen en de ander erachter. Wie het snelst het parcours heeft afgelegd heeft gewonnen! Leuk voor jong en oud.

Rupslopen

Hierbij komt het aan op samenwerken, behendigheid en duidelijke coaching. Welk team beweegt zich het snelst van A naar B zonder te vallen?

Brandweerspel

Niets is leuker dan een spel met water. Welk team is het snelst, heeft het meeste water overgebracht en houdt het ook nog eens droog?

Skilopen

Weer een behendigheidsspel. Goed samenwerken en goede coaching is van groot belang. Welk team komt als eerst in z’n geheel over de lijn zonder te vallen?

A-wandelen

Ook bij het A-Wandelen komt het weer aan op goed samenwerken. Wie durft het aan om in de ‘A’ te gaan staan en zich te laten leiden door z’n teamgenoten?

Prijzen

U kunt de teambuilding activiteiten boeken vanaf  8 personen. Minder dan 8 personen mag ook maar u betaalt wel voor 8 personen.

Foto's teambuilding