Teambuilding

Teambuilding op de boerderij

Boerderij ‘Het Landschap’ in Drenthe is ook uitermate geschikt voor het bouwen aan teamspirit! Voor de organisatie van een originele en leuke teambuilding op de boerderij bieden wij diverse oplossingen. Ontdek hier alles over onze verschillende teambuildingsactiviteiten want dit is het ideale teamuitje!

Kruiwagenrace

Zo snel mogelijk een parcours afleggen. De ene persoon zit in de kruiwagen en de ander erachter. Wie het snelst het parcours heeft afgelegd heeft gewonnen! Leuk voor jong en oud.

Rupslopen

Hierbij komt het aan op samenwerken, behendigheid en duidelijke coaching. Welk team beweegt zich het snelst van A naar B zonder te vallen?

Brandweerspel

Niets is leuker dan een spel met water. Welk team is het snelst, heeft het meeste water overgebracht en houdt het ook nog eens droog?

Skilopen

Weer een behendigheidsspel. Goed samenwerken en goede coaching is van groot belang. Welk team komt als eerst in z’n geheel over de lijn zonder te vallen?

A-wandelen

Ook bij het A-Wandelen komt het weer aan op goed samenwerken. Wie durft het aan om in de ‘A’ te gaan staan en zich te laten leiden door z’n teamgenoten?

Prijzen

U kunt de teambuilding activiteiten boeken vanaf  8 personen. Minder dan 8 personen mag ook maar u betaalt wel voor 8 personen.

Foto's teambuilding

Teambuilding activiteit in Drenthe

Teambuilding op de boerderij is een unieke en verfrissende manier om de teamgeest te versterken en de samenwerking binnen je team te bevorderen. We hebben allerlei leuke activiteiten bedacht zoals rupslopen, kruiwagenrace,  brandweerspel, skilopen, A-lopen. Allemaal uitdagende activiteiten die een samenwerking, communicatie en vertrouwen vereisten tussen teamleden een super leuk teamuitje!

Door te kiezen voor teambuilding op de boerderij kun je medewerkers uit hun dagelijkse werkomgeving halen en ze laten kennismaken met nieuwe ervaringen en uitdagingen. Dit zal niet alleen zorgen voor een positieve sfeer binnen het team, maar ook bijdragen aan verbeterde communicatie, vertrouwen en samenwerking tussen collega’s.

Dus waar wacht je nog op? Plan vandaag nog je teamuitje op de boerderij hier in Drenthe en zie hoe je team sterker wordt dan ooit tevoren!.