Over ons

Boerderij_het-landschap

Welkom bij boerderij ‘Het Landschap’, de ideale locatie voor een familiefeest, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld een kinderfeestje. Beleef een actieve dag op onze boerderij in Drenthe met activiteiten zoals Boerengolf, Cursus boer / boerin, Boerenlympics of frisbeegolf.
Wij zijn gevestigd in Holsloot / Veenoord (tussen Emmen en Coevorden, Drenthe) en hebben alle ruimte om heerlijk te ‘boeren’.

Word een echte boer of boerin tijdens de ‘Cursus Boer(in) of versla je vrienden, collega’s, familie of vereniging tijdens een potje boerengolf en/of boerenlympics. De spelen zijn allen ook uitermate geschikt voor teambuilding. Leer koeien melken, kalfjes voeren en tractor rijden tijdens de cursus boer(in). Jong en oud zijn welkom op onze boerderij.

Een complete dag met activiteiten en eten/drinken?
Tevens is er de mogelijkheid om er een gezellige dag van te maken en na de activiteiten lekker te gaan borrelen, dineren en feesten. Een barbeque of liever warm en koud buffet? In overleg is alles mogelijk.  Meer informatie en onze arrangementen vindt je op deze site of neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Familie Brinks

 


OVER DE BOERDERIJ

De melkkoeien en jongvee worden dag en nacht geweid volgen het pure graze systeem. Dit houd in dat ze de melk produceren van alleen gras. Meer informatie over dit systeem staat op www.puregraze.com of bekijk het filmpje door op de volgende link te klikken.