Kinderfeestjes

Vier je kinderfeestje bij ons in Drenthe!

Bij Boerengolfbaan ‘Het Landschap’ kunnen we de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen met het kinderfeestje op de boerderij. We halen de kinderen op met de tractor en huifkar en rijden dan naar de boerderij. Als eerste worden de cadeautjes uitgepakt met wat te drinken erbij. Vervolgens gaan we meekijken bij het koeien melken en mogen de kinderen ook zelf helpen met het melken van een koe. Na het melken is er de mogelijkheid om een potje Boerengolf te spelen. Tussendoor wat drinken en een zakje chips erbij om vervolgens de rest van de middag lekker rond te kunnen razen op de boerderij. We hebben een heleboel skelters en traptrekkers staan waar lekker mee gescheurd kan worden op het erf. Ook kunnen de kinderen zich helemaal uitrazen op het springkussen. En kunnen ze zich vermaken in de indoor zandbak en tussendoor kalfjes voeren en melk geven. Als afsluiting bakt boer Alfred de lekkerste patatjes met een kroket, frikandel of kipnuggets erbij. Kortom een super leuke dag lekker buiten op de boerderij en de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. En aan het einde van de dag worden de kinderen allemaal netjes weer thuisgebracht met de huifkar.  

Kinderfeestje arrangement

Prijs per kind: € 16,00

  • Boerengolf activiteit
  • Het melken van de koeien
  • Patat/poffertjes
  • Frikandel, kroket of kipnuggets
  • Onbeperkt drinken
  • Waterijsje
  • Indoor zandbak en springkussen
  • Vrij gebruik van de skelters en traptrekkers

Voor minimaal 8 kinderen

Voor de ouders/begeleiders zijn de kosten € 8, per persoon

Inclusief halen en brengen met de huifkar binnen een straal van 10 km om onze boerderij. 

Foto's Kinderfeestjes

Vier je kinderfeestje bij ons op de boerderij

Een kinderfeestje bij de boer in Drenthe is een unieke en onvergetelijke ervaring voor jonge avonturiers. In het prachtige landschap van Drenthe kunnen kinderen genieten van een dag vol plezier, educatie en interactie met dieren.

Tijdens het kinderfeestje kunnen kinderen niet alleen spelen en plezier maken, maar ook leren over het boerenleven. Ze leren ook van alles van de boer! Dit geeft hen de kans om te leren waar het eten vandaan komt en hoe belangrijk boerderijdieren zijn voor de samenleving.

Een kinderfeestje bij de boer in Drenthe is niet alleen leuk voor de jarige job, maar ook voor alle vriendjes en vriendinnetjes die mee mogen komen. Het biedt hen de kans om samen te spelen, nieuwe dingen te ontdekken en mooie herinneringen te creëren.

Kortom, als je op zoek bent naar een uniek en educatief kinderfeestje, dan is een bezoek aan Boerengolf “Het Landschap” in Drenthe zeker iets om te overwegen! Het zal een dag zijn waarop de kinderen plezier hebben, leren en genieten van al het moois dat de natuur en het boerenleven te bieden hebben.