Huifkarverhuur

Met z’n allen gezellig een dagje uit met de huifkar in Drenthe.

Gezellig met z’n allen in de huifkar plaats nemen en een mooi stukje Drenthe ontdekken. Het kan bij Boerengolf “Het Landschap” in Drenthe. De huifkar wordt ditmaal niet getrokken door paarden maar wij zetten er de trekker voor.

Ook is het mogelijk om een huifkartocht in combinatie met bijvoorbeeld een bbq of een activiteit te boeken om je dagje uit helemaal af te maken.

De huifkar is geschikt voor 25-40 personen.

Voor meer info en prijzen voor de huifkartocht kun je contact met ons opnemen. 

Huifkarverhuur arrangement

Ben je op zoek naar vervoer voor een groep? Laat je van A naar B brengen door middel van onze huifkar met trekker. Je huurt onze huifkar inclusief chauffeur.

Benieuwd wat de kosten zijn? Stuur ons een berichtje met je wensen en wij reageren hier zo snel mogelijk op. 

Foto's Huifkarverhuur

Huifkartocht met boer Alfred

Met een goed gezelschap in de huifkar rijden we door het glooiende landschap, omringd door groene weilanden en bossen. Een huifkartocht met een tractor is een unieke en authentieke manier om de prachtige omgeving van Holsloot in provincie Drenthe te verkennen. Of je nu een lokale bewoner bent of een toerist die op zoek is naar een bijzondere ervaring, deze activiteit biedt je de kans om het landschap van Drenthe op een ontspannen en traditionele manier te ontdekken. De huifkar is geschikt voor 24-40 personen, de huif zorgt ervoor dat je ook met wat minder lekker weer droog en beschut zit.

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden en biedt ook mogelijkheden voor groepsevenementen of familie-uitjes. Het is een ideale gelegenheid om quality time door te brengen met vrienden, familie of collega’s terwijl je samen geniet van het prachtige landschap.

Dus als je op zoek bent naar een unieke ervaring in de omgeving van Holsloot, overweeg dan zeker eens om een huifkartocht met tractor te maken. 

Samen uit, samen thuis tijdens je feestje…. huur onze huifkar.

Op zoek naar een uniek en sfeervol idee voor jouw volgende feest? Overweeg dan eens huifkarverhuur! Huifkarverhuur biedt een authentieke en nostalgische ervaring die je gasten zeker zullen waarderen. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of bruiloft, het huren van een huifkar voegt gegarandeerd iets speciaals toe aan de gelegenheid.

Met huifkarverhuur kunnen jij en je gasten genieten van een ontspannen rit door prachtige landschappen terwijl jullie samen herinneringen maken. Daarnaast biedt huifkarverhuur ook praktische voordelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het regelen van vervoer voor grote groepen mensen, want de huifkar biedt voldoende ruimte voor iedereen. Bovendien hoef je niet zelf te rijden, waardoor je optimaal kunt genieten van het feest zonder dat je je druk hoeft te maken over de logistiek.

Wij rijden binnen een straal van 30-50km rondom Holsloot. Van Meppen, Aalden, Gees tot aan Wachtum. Staat jouw locatie er niet tussen, in overleg is veel mogelijk. Bel of mail gerust.