11 thoughts on “Gastenboek

 1. Op 28 juni hebben we met ons team een middag doorgebracht bij Boerengolf Het Landschap.
  De opdrachten waren niet alledaags voor ons en dat leverde hilarische momenten op.
  De afsluitende bbq was simpel en goed geregeld. En door de overkapping hebben we geen last gehad van de regen. Wij hebben ons er prima vermaakt!
  Prima plek voor een ontspannen teamgebeuren.

 2. We hebben in mei het kinderfeestje van onze dochter hier geviert. Wat een feest. Lekker drinken en cadeautje uit pakken. Boerengolf in het weiland gedaan, jongens tegen de meiden. Nog een rondleiding gehad op de boerderij hoe er wordt gemolken en de kalfjes mochten ze drinken geven. Lekker patat en een snack. Ze hebben het nog over het feestje. Bedankt voor de leuke dag.

 3. Afgelopen zaterdag, 10 juni 2017, met een groep van 30 volwassenen en 3 kleine kinderen ontzettend leuk boerengolf gespeeld. Iedereen was enthousiast en fanatiek in het spel, waarbij zeker niet geschuwd werd ‘vals’ te spelen. Vooraf vriendelijk ontvangen door Alfred, de gastheer, met een lekkere kop koffie of thee en een plak krentewegge. Na afloop een bbq met voldoende vlees, de schalen waren na flink eten niet leeg! De salades waren lekker, maar we misten eigenlijk wel verse, gezonde salades met veel rauwkost oa. Het vlees moesten we op een bakplaat braden, maar juist een echte bbq op vuur hadden we leuker gevonden. Het mocht echter de pret niet drukken, we hebben een leuke dag gehad met als afsluiter het kijken naar de pasgeboren kalfjes en een enthousiaste uitleg van Alfred over het bedrijf!

 4. In de meivakantie een heerlijk potje Boerengolf gespeeld. We hebben ervan genoten. Met een heerlijk drankje even bijkomen op het erf was heel prettig. Dank voor de gezellige middag.

 5. Vanmiddag met 12 personen boetengolf en rondleiding gedaan, echt geweldig.
  Eerst koffie met krentewegge, daarna boerengolf en als afsluiting de rondleiding.
  De extra dimensie aan boerengolf is wel een drassig land, en een zonnetje er bij.
  Iedereen bekaf maar voldaan!!!
  Wij geven een 10

 6. Super leuk kinderfeestje gehad vanmiddag bij boer Brinks. Wij hebben allemaal ontzettend veel plezier gehad!

  Boerengolf was leuk maar daarna de koetjes melken en kalfjes voeren, was nog veel leuker. Verder het racen op de skelters met mijn vriendjes, was ook gaaf. Een super leuk verjaardagskalender feestje was dit.

  Bedankt hiervoor.
  Sem Welink

 7. Gastvrij, kindvriendelijk, supergezellig, uitstekende catering, geweldige dag op deze locatie.

  Zeer aan te bevelen, goede en plezierige contacten, alles is bespreekbaar, prijs is zeer vriendelijk, voor iedereen wat wils, voor groot tot klein, voor jong tot oud, zeker doen, het is de moeite echt waard deze dag.

 8. Goed adres om met je familie,bedrijf,club etc een middag boerengolf te spelen. Echt een aanrader.

  Service is goed en uitleg en behulpzaamheid ook. Netjes dat ze halverwege met een verfrissende versnapering aan kwamen. Hadden we ook net nodig!!! Je weet dat je tussen de koeien loopt,dus dan ligt er ook koeiestront. Bij voorbaat weet je dat je klompen of laarsen aan moet trekken en niet zoals sommige mensen met nette schoenen t veld ingaat. Dat is vragen om moeilijkheden.

  Verder was de bbq goed verzorgt en t bier enzo goed op temperatuur.En als t een half uurtje langer duurt, maken ze er geen probleem van. Kan niks anders dan vol lof over t Boerenlandschap zeggen. T was grandioos…

 9. Met de PV van Sommer Schilderwerken een gezellige avond gehad bij Het Landschap. Hartelijk ontvangen, goede uitleg, boerengolf gespeeld in de weilanden (helaas zonder koeien, haha), drankjes en bbq zelf bediening. Het was top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.