Frisbeegolf

header_frisbeegolf_boederij

Op onze boerderij kunt u het spel frisbeegolf, of ook wel discgolf genoemd, spelen. Frisbeegolf is een variant op het reguliere golf. De speler moet in zo min mogelijk worpen een bepaald traject afleggen. Het uiteindelijke doel is een frisbee in een target, een ronde metalen mand met daarboven loshangende kettingen, terecht te laten komen. Frisbeegolf is voor alle leeftijdscategorieën leuk om te doen. Geniet van de buitenlucht, het gezelschap van vrienden, familie of collega’s. En u zult zeker genieten van de uitdaging van het werpen met een frisbee.

Frisbeegolf is voor iedereen toegankelijk; een uitdagende en uitermate gezellige bezigheid. Na een korte kennismaking met het materiaal, de verschillende werptechnieken en het 6-holes frisbeegolf-parcours kan iedere deelnemer individueel of in teamverband het parcours gaan verkennen.

Leren gooien is erg leuk om te doen. U zult snel verder kunnen werpen en beter kunnen mikken. De “uitdaging” ligt hem in het feit dat inschatten van afstanden, werptechniek, gewicht van de frisbee en weersomstandigheden allemaal een rol spelen. Met deze gegevens kunt u de juiste keuze maken hoe u gaat gooien.

  • Prijzen:
    Volwassenen: 7,50 euro p.p.
    Groepen > 20 personen: € 6,50 p.p.
    Kinderen 6-12 jaar: 4 euro p.p.

Boeken  Arrangementen