Activiteiten

Zin in een actief familieuitje of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje met collega’s?

Op onze boerderij kunnen wij diverse activiteiten organiseren!

Deze vinden allemaal plaats óp en rondom onze boerderij en zijn geschikt voor jong en oud. Speel bijvoorbeeld een potje boerengolf of doe de cursus Boer/boerin. In overleg kunnen we samen een programma samenstellen.

Hieronder een overzicht van alle activiteiten. Klik op een afbeelding voor meer informatie over de activiteit.Boerengolf

Bij ons op de boerderij kan je boerengolf spelen. Maar wat is nu eigenlijk boerengolf? Om kort te zijn is het golfen op de boerderij met een club van een klomp met een houten steel. Meer weten over het spel?


Meer informatieCursus boer/boerin

Trekker rijden, kalveren voeren, koeien melken en nog veel meer. Een middag cursus Boer of Boerin belooft een leerzame en erg gezellige middag te worden! In 2 uur tijd verschillende klussen en leuke dingen doen met na afloop een diploma!


Meer informatieHuifkarverhuur

Met z’n allen gezellig in de huifkar een stukje van Drenthe ontdekken. Het kan op onze boerderij. De huifkar wordt ditmaal niet getrokken door paarden maar wij zetten er de trekker voor. Het is mogelijk om een huifkartocht met een activiteit of bbq te boeken.


Meer informatieTeambuilding

Boerderij ‘Het Landschap’ in Drenthe is ook uitermate geschikt voor het bouwen aan teamspirit! Voor de organisatie van een originele en leuke teambuilding op de boerderij bieden wij diverse oplossingen. Ontdek onze teambuildingactiviteiten!


Meer informatieBoerenlympics

Ooit de droom gehad om atleet te worden? Door verschillende boerenspelen te doen kan je binnen twee uur dit gevoel krijgen. De volgende spelen horen tot deze activiteit: kruiwagenrace, hooivork gooien, overal hangen en de balenrace.


Meer informatieFrisbeegolf

Op onze boerderij kunt u het spel frisbeegolf spelen. De speler moet in zo min mogelijk worpen een bepaald traject afleggen. Het doel is een frisbee in een target, een ronde metalen mand met daarboven loshangende kettingen, terecht te laten komen.


Meer informatieVergaderen

Uitgekeken op de standaard vergaderzalen? En nu eens op zoek naar een inspirerende en verrassende vergaderlocatie? Dan bent u van harte welkom op onze boerderij met uitzicht op de koeien en de weilanden.


Meer informatieRondleiding

Bij ons kunt u ook een rondleiding krijgen over het melkveebedrijf. Dan kunt u zien hoe een kalfje groot wordt gebracht. Daarnaast kunt u knuffelen met een kalfje en als u tijdens het melken er bent mag u ook helpen melken.


Meer informatie

Foto’s Activiteiten